A zongora

Zongoraoktatás és kapcsolat

 

Személyes oktatás

Online-oktatás

Egyéni konzultáció

Kapcsolat

A Pénzes-féle Gitárstúdióról

 

Személyes oktatás

 

A publikált módszertan alapján vállalok személyesen (zongorastúdióban) vagy online, azaz Interneten keresztül zongora-, illetve szintetizátoroktatást, illetve a honlappal kapcsolatos szakmai tanácsadást.

 

 

Online-oktatás

 

Örömmel jelzem, hogy mostantól lehetőség van online-hangszertanulásra és szakmai tanácsadásra is. A tesztelés időszakát a tudás átadása szempontjából én sikeresnek értékelem. A sikeresség alatt azt értem, hogy megfelelő színvonalú, azaz zökkenőmentes informatikai kapcsolattal képes vagyok olyan szakmai szintű munkára, amely eddig csak a magánoktatásra volt jellemző.

 

Az online kapcsolat esetén ingyenes Skype programmal tudunk kommunikálni egymással.

 

A zökkenőmentes informatikai kapcsolat feltételei:

www.speedtest.net

Saját teszteredmények

Forrás-Source: www.speedtest.net

Név: Pénzes László

Skype-név: gitariskola

 

Sértődés ne essék, de számomra ismeretlen személyeket partnernek nem veszek fel. Aki Skype-n keresztül kérdéseket szeretne feltenni, előzőleg legyen szíves küldjön nekem egy bejelentkező e-mailt.

 

Egyéni konzultáció

 

Főleg vidékiek és külföld részéről jelentkezik egyre növekvő igény a konzultációra. Ebben az oktatási formában 1-2 óra keretein belül magyarázom el a Pénzes-féle zongora-módszertan (esetlegesen nem publikált vagy nehezen érthető) összefüggéseit és válaszolok a feltett kérdésekre. Ez szintén történhet személyes bejelentkezés vagy online formában. Ha nagyon sok az e-mail-ben feltett kérdés (amire gyakran van példa), akkor inkább Skype-hívást javasolnék, mert az számomra is praktikusabb. Bejelentkezés előtt érdemes egy időpontkérő e-mail-t küldeni, mert így könnyebben létre tud jönni a kapcsolat.

 

Kapcsolat

 

Szakmai, pedagógiai és egyéb javaslatokat, véleményeket a következő elérhetőségeim egyikére várom:

 

info@zongora-zongoraiskola.hu

info@music-instrument-guitar.org

   

A Pénzes-féle Gitárstúdióról

 

A már megszokott, Pénzes-féle hangszeroktatási színvonal megtartása végett gitárstúdióm hazánkban az egyik legfelszereltebb. Én tehát nem 1 lestrapált, fatőkés, elhangolódott, bécsi mechanikás zongorával és hangvillával tanítok, hanem...